Wednesday, November 7, 2012

NIPP: ilutoodete pakendite taaskasutus

Mõnikord juhtub ikka nii, et on vaja kodust eemal olla natuke aega ja seega kaasa võtta ka hügieenitarbed, k.a šampoon ja palsam. Kui ma kasutasin TIGI Extreme Straight Tween'se, siis tekkis probleem, et ma ei tahtnud neid kaasa tassida, kuna need olid väga suured (750 ml), aga samas oleks tahtnud ka mujal olles just neid kasutada.
Ma vaatasin ka poodidest ja just siis kui mul vaja oli, siis neid niinimetatud matkapudelikesi polnud üldse kusagil leida. Siis kui ma niisama tsllima hiljem sattusin, muidugi kohe olid, aga nii mõnigi pakend (kus oli paar TÜHJA imeväikest pudelit), maksis hingehinda - 5 euri oli üks, mis ma mäletan. Ma arvan, et mingi mõttetu PAKENDI eest on see siiski ebaloogiline hind.

Sellest sündiski idee, et kui avastasin, et mul on nii mõnedki ilutooted päris sobivas potsikukeses - et kui need tühjaks saavad, pesen ära ja jätan alles - kui tarvis, siis kasutan teiste toodete hoiustamiseks.

Kui oled sage ringiliikuja, vaata ka sina oma ilutooted üle, nii mõnegi pudel võib olla täpselt sobivas suuruses šampooni-palsami või mõne muu olulise toote kaasaskandmiseks.

See pudel oli üliheas suuruses edaspidiseks šampooni transportimiseks
 Lisaks sobiv kork. Kleepsu võtsin pealt ära, et ei häiriks :D



Samuti saab väga edukalt kasutada ka muude näopesuvahendite potsikuid, mis on enamasti heas suuruses ning mõnel on isegi see mõnus doseerimispump. Kes on eriti hakkaja, saab ka oma sildikese juurde teha kas kleepsumasinaga või siis näiteks veekindla markeriga paberile kirjutades ja suure kleeplindiga kattes - eriti lahe, kui on ka kunstiannet.
Kehakoorimispotsikud on aga head edaspidiseks isetehtud koorijate hoiustamiseks.


See ongi nüüd uus kategooria, kuhu hakkan kiireid ja lihtsaid nipikesi koguma. Mõned asjad on muidugi ühtede jaoks täiesti loogilised, aga teised ei pruugi üldse ollagi sellele mõelnud, nii et võite ka enda toredaid ideid soovitada!


PS! Mõtle välja, mida ja mille jaoks sul vaja oleks. Ei tasu liigselt niisama ka kuhjama hakata, et EHK läheb vaja. ;)

1 comment:

  1. Ma olen 15 aastat vana. Ma sündisin HIV-iga, kelle ema suri HIV-nakkuse tõttu. Ja mul on kahju, miks ma kunagi dr. Ituaga poleks suutnud minu ema minu eest ravida, sest üksikemana oli minu ema jaoks väga raske kohtuda dr itua tervendavate sõnadega HIV / AIDSi herpese, Parkinsoni, Copdi, epilepsia, vöötohatise, külma valu, viljatuse, kroonilise väsimuse sündroomi, fibromüalgia, diabeedi Hepatiit kohta võrdselt Vähk, mis olin nii põnevil, kuid hirmutasin samal ajal, sest Ma ei kohanud sellist artiklit online, siis võtsin ühendust dr. Ituaga e-posti aadressil drituaherbalcenter@gmail.com. Samuti vestlesin temaga selle kohta, mis on +2348149277967 ta ütleb mulle, kuidas see toimib. Kiiresti Colorado postkontor Ma saan oma ravimtaimi 4/5 tööpäeva jooksul, kui ta andis mulle gildijooned, mida ma järgida, ja siin elan taas tervena, et kujutada ette, kuidas kasutada jumala oma teoseid kõikides artiklites Internetis, et levitada jumal töö või Dr Itua Herbal Medicine, ta on suur mees.

    ReplyDelete