Friday, November 21, 2014

Jõulumõtted-kingiideed



Täna tuli siis esimest korda lumi maha, mis tuletas meelde, et varsti on jälle jõulud tulekul! 
Mõnel inimesel on omadus leida pidevalt ideid ja neid meelde jätta, et vajadusel siis kinkide muretsemisel kasutada. Tegelikult on see äärmiselt hea omadus, sest kui juba idee on olemas, on ka lahenduse leidmine lihtsam. Niisiis olen hakanud tasapisi ka endale koostama ideepanka, kust vajadusel ammutada mõni idee.
Varsti on tulemas jõulud ja kindlasti üks laialtlevinumaid kingiliike on riided – muidugi peab nende kinkimiseks inimest ja tema maitset üsna hästi tundma, kuid selle kingiliigiga on väga hea see, et valikuid on palju – sokid, kindad, mütsid, aluspesu, T-särgid, pusad, rihmad jne. 



Kuna minul endal on tavaliselt rohkem raskusi just meesterahvastele kinkide leidmisega, siis fokuseerisingi praegu huviorbiidi meesteriietele pakkuvatele poodidele, sedakorda e-poodidele, kuna see on tänapäeval üks kiiremaid ja mugavamaid lahendusi. Kui jätta kõrvale nahahoolduse ja parfümeeria, elektroonika ja elamuskingitused, siis üks variante on riideid, mida olen natuke kartnud kinkida, kuid ilmselt asjatult, sest tegelikult olen lähedaste maitsega ju hästi kursis.  
Üks üpris põnev leht, mis silma jäi, oli: http://www.denim24.ee/

Mida selle lehe plussidena välja tooksin, on kõik vajalikud asjad – see on kiire ja mugav, riided on ilusad, ei ole segavaid faktoreid leheküljel (samas kõik vajalik info on olemas) ja see on lihtne kasutada. Lihtsalt valid toote ja maksad ja juba see ongi sinu poole teel! Selles suhtes on tänapäeval ostmine ikka väga kergeks tehtud, samas on ka 14-päevane tagastusõigus, nagu kord ja kohus. :D


Mulle meeldib ka, kui ettevõttel on mingit laadi visioon ja oma stiil, seega on lahe, et võetakse omal moel osa ka Movembrist koodiga D24MOVEMBER14 saab ka 50% alla, mõned tooted on niisama juba soodushinnaga ja mõned  „3 kahe hinnaga“ (http://www.denim24.ee/rihmad-meestele/duke-must-canvas-rihm) – seega põnevust jagub ja saab mõistlike hindadega päris ilusaid riideid leida. 
 Praegu on just paras aeg vaikselt hakata ringi vaatama, et isegi kui hetkel veel mahti pole kõiki jõulukinke ära osta, oleks vähemalt ideid ja mõtteid – see ongi kõige olulisem!




1 comment:

  1. Ma olen 15 aastat vana. Ma sündisin HIV-iga, kelle ema suri HIV-nakkuse tõttu. Ja mul on kahju, miks ma kunagi dr. Ituaga poleks suutnud minu ema minu eest ravida, sest üksikemana oli minu ema jaoks väga raske kohtuda dr itua tervendavate sõnadega HIV / AIDSi herpese, Parkinsoni, Copdi, epilepsia, vöötohatise, külma valu, viljatuse, kroonilise väsimuse sündroomi, fibromüalgia, diabeedi Hepatiit kohta võrdselt Vähk, mis olin nii põnevil, kuid hirmutasin samal ajal, sest Ma ei kohanud sellist artiklit online, siis võtsin ühendust dr. Ituaga e-posti aadressil drituaherbalcenter@gmail.com. Samuti vestlesin temaga selle kohta, mis on +2348149277967 ta ütleb mulle, kuidas see toimib. Kiiresti Colorado postkontor Ma saan oma ravimtaimi 4/5 tööpäeva jooksul, kui ta andis mulle gildijooned, mida ma järgida, ja siin elan taas tervena, et kujutada ette, kuidas kasutada jumala oma teoseid kõikides artiklites Internetis, et levitada jumal töö või Dr Itua Herbal Medicine, ta on suur mees.

    ReplyDelete