Sunday, May 13, 2012

Toodete ülevaated - Cutrin sügavpuhastav šampoon

Nii-nii, sai nüüd hiljuti ka oma ammune soov - sügavpuhastav šampoon ära proovitud. Valisin Cutrin'i, kuna olin selle kohta lugenud ja kuulnud päris palju positiivseid arvamusi, näiteks ka juba siit. Otseselt ma küll viimistlusvahendeid ei kasuta (nende kasutajatele soovitatakse eriti aeg-ajalt sügavpuhastavat šampooni), kuid vahel pesen ka poešampooniga ja olen kuulnud poešampoonide silikoonidest, mis juustest ise ei taha ära minna ning teiseks on mul lihtsalt pigem kombineeritud juuksetüüp, mistõttu mõtlesin, et oleks tore proovida ka seda toodet puhastamaks pead sügavuti ja rasu vähendamiseks. Näeb see välja oma uues pakendis selline:
Cutrin Pureism Deep Cleansing Shampoo
 Katsetamisel ei meeldinud mulle pakendi juures üks asi, mis küll väga olulist rolli ei mängi, kuid mulle meeldib kui on teisiti. Nimelt niiskust saades kustus eestikeelselt kleepekalt kohe tekst ära. Mulle meeldib, kui toodetel see kleeps on sellisest materjalist, et talub vee all olemist ja jääb alles, et juhul kui ma tahan näiteks uuesti lugeda, siis ma saan. Eriti nõme on, kui see kleeps ise on ingliskeelse teksti peal, et ei saa seda ka lugeda. Seekord õnneks polnud, aga selline kiiks on mul ikkagi :D

Tekst kadus suht kiiresti täiesti ära. 


Nii, aga nüüd siis pesu juurde. Oli meeldiva lõhnaga, vahutas normaalselt ja mulle täitsa meeldis. Pärast pesu tundsin küll, et kuivatas rohkem kui teised šampoonid. Esimesel pesukorral kasutasin ka uut palsamit, mis oli väga mõnus juustel ja kasutan seda teinekordki.
Inecto Pure Coconut Conditioner

Tulemusena olid juuksed päris mõnusad siledad ja puhtad ka, pesin esmaspäeval pead ja uuesti pidin pesema (ei olnud kõige hullem, aga selline tahtmine tuli ikkagi juba) reedel. Kuna muidu ma kasutan TIGI Extreme Straight šampooni ja palsamit, siis nüüd veendusin, et need mõjuvad, kuna sügavpuhastava šampooni ja palsamiga nägin, kui lainelised mul juuksed ikka tegelt on loomulikult ja kui palju sirgemaks teeb see sirgendav šampoon ja palsam. Teine kord pesin siiski ka sügavpuhastava šampooniga, kuna tahtsin neid koos proovida (tavaliselt pesengi kahe šampooniga pead) ja juuksed olid taas sirgemad. TIGI kohta olen varem ka postituse teinud siin. 
TIGI kohta kiiruseks ka, et mul on need suured "tweensid" ja ostetud sai need oktoobris ning olen siiamaani neid kasutanud kogu aeg ning need pole ikka veel otsas. Kuna juuksuris sai ka siis käidud, on otsad juba katki ja varsti tuleb tee juuksurisse ette võtta :)

Juuksed pärast pesu Cutrini sügavpuhastava šampooniga ja TIGI toodetega




Kokkuvõttes olen rahul ja julgen ka soovitada Cutrini sügavpuhastavat šampooni ning samuti seda kookosepalsamit, mis oli mõnus piimjas ja hea kookose lõhnaga.

Kas Sinul on nende toodetega kogemusi ja millised need on ?






2 comments:

  1. uskumatu, kui ilusad Su juuksed ikka on!:)
    aga selline küsimus, et kust seda kookosepalsamit osta võiks? ainult salongidest või on seda tavakaubanduses ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, ma tänan väga. Tõesti meeldiv kuulda. :) Mina ostsin selle kookoseõli palsami Tartu Kaubamaja Ilumaailmast ja mujal ma seda ise näinud ei ole varem küll. 500 ml pudel maksis 5.69 vist, kui ma nüüd õigesti mäletan ja kirjeldav tekst on selline: "Puhas kookosõli palsam, mis niisutab, silendab ja muudab juuksed pehmeks". Sisaldab 100% puhast kookosõli ja hooldusaineid, mis teevad juuksed säravaks, pehmeks ja lihtsalt hooldatavaks." Ja ma võin öelda küll, et minu juustel tegi küll seda, mida lubas.

      Delete