Monday, May 14, 2012

Tasuta tootenäidised ja -testrid

Paljudele meeldib proovida enne ostmist tooteid või proovida uusi, et kas ikka meeldib. Siin siis mõned lehed, kust saab neid tellida:

Erinevad tooted

TestiJulgelt - lehekülg, kus tuleb registreeruda ja siis saad tellida tooteid, mida valikusse aeg-ajalt pannake. Osad tooted on tasuta, osade eest tuleb natuke tasuda, see on ka toote all kirjas. Kui tooted oled kätte saanud, pead panema ka oma arvamuse toote kohta ning samuti saad lugeda teiste arvamusi. Vahepeal läks see puhkusele ning hetkel tegelevad uuesti avamisega, kas ja kuidas, selle kohta saab vist kõige kiiremini infot nende Facebooki kodulehelt

Spunk  - tasuta kraami turg. See pole nüüd mingi firma testrivärk, vaid koht, kus inimesed saavad ära anda tasuta asju ja ka küsida. Mõeldud siiski eelkõige, kui midagi tõesti vaja on (või millestki vaja lahti saada)


Ilu ja kehahooldus

Dermoshop Dermoshop - sellest lähemat juttu ka siit postitusest

Helosan kreem - seda kreemi müüakse muidu ka apteekides ja mina soovitan eriti tundliku ning kuiva nahaga inimestele, aga ka kõikidele teistele. Üks parimaid kreeme minu arvates kätele ja miks mitte ka kehale.

Blend-a-med terviseklubiga liitudes lubatakse samuti tasuta näidiseid. Selle kohta kahjuks endal kogemust ei ole, et ei oska midagi öelda, kas ja kuidas toimib.


Seespidiselt manustatav 

Pucca küpsised 50 g

Ortise kuubik - seedimisele

Nitro Gold valk  - sportlastele, kes soovivad lihast kasvatada


Loomatoidu proovipakid

http://koeramaiused.webs.com/ , tuleb sinna lingile vajutada ja siis andmestikku proovipakk panna.

http://www.koeratoit.ee/tooted/koik-tooted/proovipakk/


Muu

Mingi looduslik värv lagede ja seinte värvimiseks

O.B tampooni näidis


Väikelapse vanemale

Tasuta beebipakk Apteek1 poolt


1 comment: