Sunday, May 13, 2012

Toodete ülevaated - Dermoshop

Hiljuti tegin lähemat tutvust ühe ilutooteid pakkuva firmaga, mille nimi oli mul seni kuidagi kaugelt kõrvus kajanud, aga mida ma polnud kunagi varem lähemal tähele pannud ega uurinud. Tegemist on siis Dermoshopiga, mis müüb Dermosili nahahooldustooteid. Lähemat tutvust tegin selle firmaga tellides tasuta testrid. Kui soovid samuti testreid tellida, saad seda teha siit kontaktvormi kaudu või siit meiliaadressile kirjutades. Minu üllatuseks jõudis kogu see kupatus ümbrikuga postkasti väga kiiresti, vist teisel päeval juba. Välja nägi ümbriku sisu selline:

Ärge kiisu käpakesi tähele pange, tahtis ka kangesti pildile jääda, aga ma ei lubanud :D
Seal oli siis šampoon ja palsam (need kollased), 3 näokreemi, jalakreem, kätekreem, jumestuskreem ja huuleläige vms ning siis tootekataloog. Osad tooted olen juba ära proovinud, kuid mitte kõiki. Samuti ei tea,  mille järgi testrid valitakse ja kas need on alati samad. Räägin siis sellest, mis mina sain. 

Kreemid olid kõik mõnusad, õrna lõhnaga ning jalakreemil ei olnud seda lavendli või ma ei tea, mis seda tüüpilist jalakreemi lõhna teeb, seda igatahes ei olnud ja väga mõnusa pehme tunde tekitas see.
Jumestuskreemi proovides tundus see alguses pakendist välja võttes suht tume, tumedam kui mu oma jumestuskreem, kuid peale kandes ei olnudki, jäi selline läbikumav ja hästi õrn, väga loomulik ja ka õhtul vaadates oli selline õrn jume peal, et kestis hästi. See oligi ehk suurim üllatus. Huuleläige aga oli sellist tooni, mida ma ise vist ei ostaks kunagi, samas huulte peal päris mõnus ning tegelikult jäi suht hästi ka - siiski oleks selle pealekandmiseks pintslit vaja. See tegi mind julgemaks teinekord tumedamate huulepulkade katsetamisel ka, kuna siiani pole ma neid julgenud isegi proovida mitte. Šampooni ja palsamit pole veel proovinud.

Üldiselt ka - mulle meeldis väga kataloogis see, et toodetel olid märgid juures mingite lõhnaainete kohta ja selle kohta, kas toode eemaldatakse varsti müügist või kui näiteks toode uueneb pakendi või sisu poolest. 
Sellised märgised olid juures, täpsemalt ka siit siit
Negatiivne oli minu jaoks see, et vaadates tellimisinfot, siis alla 50 eurode tellimuse puhul on postikulu 6 eurot, mis minu jaoks on väga suur tellimiskulu kosmeetikatoodetele (eriti arvestades, et ma telliks sealt ühe või kaks toodet arvatavasti korraga). Seetõttu ma arvan, et tellima ma sealt midagi ise ei hakka, kui kusagil (ehk tootetutvustuspäevadel) otse müüakse, siis võib-olla mõne asja ostaksin. Vaatasingi, et sellel firmal toimuvad ka aeg-ajalt esitlused ja nende kohta info on siin.

Need siis minu esimesed kogemused selle tootepakkujaga. Kui Sinul on ka kogemusi, räägi neist julgelt kommentaarides!

PS! Vahepeal Dermoshopi kodulehekülg uuenes, mistõttu kõik mu lisatud lingid läksid katki. Nüüd on need ära parandatud. 

Nüüdseks olen kasutanud ka täissuuruses ühte näokreemi ning ka jumestuskreemi. Mõlemaga võisin täielikult rahule jääda. Näokreemi soovitaks proovida eeskätt kuiva nahaga inimestele ning jumestuskreem tõesti ei jäta paksu kihti, kuid katab kõik suuremad vead. Kindlasti tahan osta ka jalakreemi, pähklitega kätekreemi (millel oli ülihea lõhn) ja mingid laheda pakendidisainiga käteseepe. Jumestuskreemi kasutan ka edaspidi arvatavasti.
Dermonature näokreem

Dermosil jumestuskreem










5 comments:

  1. Kunagi sain endale nende kinkekoti, kus oli sees siis igasugu erinevaid testreid, kui ka jumekas, päikesepuuder, ripsmetušš, dušigeel, kehakreem, jalakreem, kätekreem, silmakreem.. väga palju tooteid. Mõned on siiani alles ja kasutusel, kuna kogused olid suured:) Väga hakkas meeldima päikesepuuder ja punase apelsini komplekt. Ühe korra olen tellinud neilt peale seda. Kaup toodi uksele, super :) Väga väga rahul nende toodetega.

    ReplyDelete
  2. Tundub väga ahvatlev kinkekott :)

    ReplyDelete
  3. üldse ei leia, et kuskilt neid näidiseid saaks :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere! Dermoshop on vahepeal oma kodulehte uuendanud ning seetõttu on seal kahjuks need vanad lingid muutunud. Katsun leida uut infot ja hiljem uuendan, kui miskit asjalikku leian.

      Delete
  4. Tere! Uurisin nüüd natuke ja leidsin KKKst sellise asja: http://www.dermoshop.com/ee/info/faq

    Et ühesõnaga tuleks ajakirja ja testrite saatmiseks sinna meil saata! :)

    ReplyDelete