Thursday, May 10, 2012

Toodete ülevaated - Yves Rocher

Hei-hei! 

 Ärge muretsege, ma pole blogi unustanud, vahepeal on lihtsalt nii palju muid mõtteid ja tegemisi olnud, et pole kuidagi sellele lainele saanud.


Täna räägin ühest tellimiskataloogi kosmeetikafirmast: Yves Rocher. See on täpselt nagu ka Avon ja Oriflame - on neid, kellele see meeldib, neid kellele mitte ja neid, kes sellega kokkugi pole puutunud. Olen kuulnud väga erinevaid arvamusi selle kohta ja üks, mis mind esialgu üllatas, oli see, et nagu see firma oleks vanematele inimestele mõeldud. Eks seda muljet võib tekitada vist see, et Yves Rocher'il on mitmeid sarju kortsudevastaseid kreeme ja mõned neist üsna tuntud - nt serum vegetal.

Mina kui inimene, kes dekoratiivkosmeetikat eriti ei telli, vaid ostab otse (nt et saaks testrit proovida jms),  ei oska väga selle firma dekoratiivkosmeetika kohta öelda midagi, kui ainult paari konkreetse toote kohta, mis mulle on sattunud.

Nüüd siis asume konkreetsemalt toodete juurde, mida olen sattunud kasutama. Hiljuti tellisin ka ühe toreda testripaki, kus oli 20 erinevat testrit sees ja sain katsetada, et mis mulle rohkem meeldib :)

Üks lemmikutest testritest - ergutab, niisutab, kaitseb ja annab särava jume
Niisutab rasust või seganahka ja hoiab rasuseid piirkondi läikivaks muutumast


Kreemid - minu arvates leiab kreeme igale kasutajale ja kuna oma tuttaval olen näinud isiklikult, et kortsudevastased kreemid on regulaarsel kasutamisel tõesti mõjunud, siis on ka minu usk nendesse suur. Testrite hulgas oligi enim kreeme ning mulle tundus, et need kõik tegid seda, mida lubasid - tuleb lihtsalt enda nahatüübile sobiv kreem võtta.


Sain testritena kingitusteks ka lõhnatestreid, kuid minu lemmikuteks on  läbi aegade siiski mahedam comme une Evidence ja Ming Shu, seekord need testrid olid üsna magusad ja minu jaoks eriti mitte midagi ütlevad.

Minu lemmikud läbi aegade, meeldivad samalõhnalised ihupiimad ja dušigeelid ka:
Ming Shu

 

Comme une Evidence
Testrite lõhnad - minu jaoks natuke magusad, otseselt mitte halvad, aga pidevalt kanda ei sooviks.
FlowerParty

So Elixir

Tendre Jasmin

Vanille Noire

Testritena sai ka meestelõhnad, mis olid päris head.
Hoggar

Comme une Evidence Homme


Seega siiski lõhnade puhul tellin edaspidi vaid siiski enda vanu lemmikuid. Aga minu arust hea, et saab niimoodi testri näol proovida, kuna muidu ju ei teaks. Testritest osutusid minu lemmikuks aga näiteks poore pugastav koorimisgeel Pure System - kõrvaldab liigse rasu, puhastab nahka ja poore, aitab ära hoida pooride ummistumist ja vistrike tekkimist. Seda kasutades oli tõesti mõnus ja puhas tunne ning kaalun ka selle tellimist millalgi.Testrina oli samast sarjast ka kreem, kuid see esimese kasutuskorraga nii suurt muljet ei avaldanud ning valiksin selle asemel pigem mõne teise. Samuti on meeldinud varasemast üks näopesuvaht, mis on pudelis vedeliku kujul, kuid kui välja võtta, siis muutub õrnaks vahuks ning puhastab hästi ja õrnalt, sellest on juttu ka siin siin.

Pure System kreem, kuid koorimisgeel oli sarnases pakendis
Hydra Specific näopesuvaht (samast sarjast on ka üsna hea näovesi olemas, mida hetkel kasutan

Kuigi ma üldiselt ei armasta dekoratiivkosmeetikat üldse tellida, siis paar kogemust on nüüd ka Yves Rocheriga - testrite hulgas oli kaks jumestuskreemi, üks heleroosa nime all ja teine helebeež. Kuna ma sel hetkel olin talvest veel üsna kahvatu ja päikest praktiliselt üldse mitte saanud, siis oli mul ikka päris hele nahk (kasutan jumestuskreemi Maybelline Dream Satin Liquid IVORY tooni, mis on mulle täpselt paras) - mõtlesin siis, et kuna testritel oli kirjas mõlemal HELE, et siis ehk ikkagi sobib, kuid see mis sealt välja tuli, oli ikka mitu tooni minu enda jumestuskreemist tumedam :D Siiski proovi mõttes jumestasin näo ära ja peab ütlema, et ühtlaselt jäi see küll, ka kaelale. Kuid siiski ilma oma jumestuskreemiga segamata ei oleks paljalt selle jumestuskreemiga välja saanud minna - liiga tume minu nahale. Seega edaspidi ma ei hakka jumestuskreeme sealt enam ka tellima. Seevastu aga tellisin ise ükskord sealt sellise komplektikese, kus oli must silmapliiats, pruun kulmupliiats ja pinsetid ning nendega võin tõepoolest väga rahul olla. Kulmupliiatsi harjake on samuti tugevast materjalist ja mõnus (ka ripsmetele sobiv) ning tulemus püsib võrreldes eelmiste, Evelinest-Rosalindist ostetud odavate pliiatsitega palju kauem peal. 


Silma- ja kulmupliiats


Yves Rocher'ist olen tellinud veel ka dušigeele (nt Evidence'i lõhnalisi), šampoone, näovett, jalahooldustooteid jne ning need on olnud üldiselt ikkagi üle keskmise, väga mingit negatiivset kogemust ei tule ette mingi tootega. Samas olen proovinud ükskord ka Riche Creme kortsudevastast öökreemi proovi mõttes ja see tundus päris tugev, mistõttu ma seda enam ei tahtnud kasutada ja andsin vanuselt sobivamale inimesele. Testrite seas oli viimane kord aga samuti üks Riche Creme variant - taastav kreem (eritoode väga kuivale nahale: erakordselt tõhus konsentreetitud kreem hommikuks ja õhtuks. 30 väärtuslikku õli, mis sisaldavad asendamatuid rasvhappeid, A-provitamiini ja E-vitamiini), mis mulle väga meeldis ja oli tõesti eriti niisutatud tunne ja hommikul mõnus sile tunne nahal. 
Tuntumad kortsudevastased sarjad ongi vist see Riche Creme ja Serum Vegetali sari, mistõttu ma olen kuulnud ka arvamusi, nagu Yves Rocher oleks vanematele inimestele mõeldud - aga tundub, et ju need kreemid siis nii töötavad, kui nad sellist nime on teinud. Samas ei tasu unustada, et neil on sarju nii kuivale, tundlikule, rasusele jms nahatüüpidele. 


Siiski üks lemmiktoode on mul veel, mida olen küll vaid ühe korra kasutanud. See on toite- ja ravimask kuivadele juustele, mis oli ühekordseks kasutamiseks ja väga mõnusa lõhnaga ning tegi juuksed väga siledaks. Kui muidu ollakse mu juustega harjunud, siis pärast selle kasutamist kiitis kohe esimene inimene, kes mind nägi, mu juukseid - mingi muutus siis ikka oli. Juuksed tundusid mulle endale ka siledamad.

Toite- ja ravimask

Üks asi, mis mulle Yves Rocher'ist tellimise juures veel meeldib, on kingitused. Näiteks viimase kahe tellimisega olen saanud selliseid kingitusi kaasa - nendele piltidel näidatutele lisaks veel ühe silmaümbruskreemi, mille andsin enne ära kui pilti tegin ja jalahooldustootedele sain kaasa kaks jalavannitabletti:

Silmameigieemaldi
Riche kreem kortudevastane kreem



Spordikott


Nii, need siis minu kogemused Yves Rocher'iga. Fakt on muidugi see, et need tooted on kallid ja seetõttu ma kogu aeg ei telli, vaid pigem hooajati, kui midagi näiteks vaja on ja tean, et seal on hea või tahaks just proovida. Dekoratiivkosmeetikat, nagu jumestuskreemid, huulepulgad-läiked, lauvärvid jne ei telliks ma sealt, vaid eelistan poest osta. Samuti on kallivõitu šampoonid ja dušigeelid, arvestades et neid kulub ju ikka palju. Samas on see hea vaheldus vahepeal tavalisele poest ostmisele ja mõnus uudishimu on ka, kui pakk kohale tuleb ja eriti kui seal mingid üllatuskingitused sees on :)

Ja minu jaoks on positiivne ka see, et alates 1989. aastast on Yves Rocher öelnud EI mis tahes loomkatsetele ning neil on ECEAE sertifikaat, mis tähendab, et ka toote koostisosi ei katsetata loomadel. Samuti istutavad nad projekti "Plant for the Planet" raames 2015. aastaks 50 miljonit puud - mõnikord on seal tellimislehel ka, et saad valida, kas soovid kingitust või siis kingituse asemel teed ristikese, et nad sinu nimel ühe puu istutaks. See on minu jaoks üks väga meeldiv osa selle firma juures. 

Praeguseks aga kõik ja ärge unustage, et need on minu isiklikud kogemused selle firmaga - millised on teil, andke teada juba kommentaaridesse! ;)

Edit: Need, kes soovivad kataloogi tellida (kliendiks hakata), võivad helistada klienditeenindusse 800 7800 (E-R 9-20; L 10-14) ja anda oma andmed.Siis nad saadavad ka kataloogi varsti.


Static! ;)

7 comments:

  1. Lugesin Delfi naisteka foorumist hulgi negatiivseid kogemusi Yves Rocher'ga. Minul isiklikult ei ole ühtegi negatiivset kogemust nende 3 aasta jooksul (umbes 3 korda aastas olen tellinud). Ühel korral oli toode otsas ning pakuti võimalust see teatud aeg hiljem ilma postikuluta klienditeenindusse helistades siiski saada. Teine kord oli üks toode üldse puudu, helistasin klienditeenindusse, nad vabandasid ja saatsid selle ilma mulle lisakulu tekitamata hiljem. Ma ei ütleks, et need on ebameeldivad kogemused, sest lahendused rahuldasid mind. Mulle väga meeldivad need tooted, mida olen sealt saanud. Minu ootused ei ole muidugi ka kuigi kõrged olnud, kuid mind vapustas meeldivalt nendepoolne 8 eurone allahindlus järgmiselt tellimuselt, sest eelmine kord ei olnud saanud kingituseks lubatud kotti ning see oli nende omaalgatuse korras asendatud sireli ihuhooldustoodetega (mulle väga meeldis). Vot see on tase suhtumises oma klienti. Loodan, et jään nende truuks kliendiks ja edaspidi.

    ReplyDelete
  2. Mulle tundub ka, et päris head lahendused :) Eks sageli olegi paljude toodetega, et mis ühele sobib, see teisele ei pruugi sobida ja vastupidi. Mina olen ka siiani positiivse kogemuse osaliseks saanud pigem.

    ReplyDelete
  3. "Hiljuti tellisin ka ühe toreda testripaki, kus oli 20 erinevat testrit sees ja sain katsetada, et mis mulle rohkem meeldib :)"

    Kust sa selle tellisid ja kas Yves Rocher'il ka eestikeelsed infot kuskil on? Või liiguvad need ainult teatud inimeste kaudu? :)

    ReplyDelete
  4. Kuna me oleme tükk aega aeg-ajalt tellinud, siis vahepeal tuleb koju lihtsalt see kataloog ning seal on igasugused pakkumised, osad on pidevalt samad, kuid on ka selliseid varieeruvaid tooteid. Seekordses juhtus olema see testripakk, järgmises oli ka vist veel.. Ma ei mäleta, kuidas me selle kataloogi saime endale käima, kuna see oli nii ammu. Küll aga on vahepeal soovituslehed seal kaasas, et saab soovitada sõbrale, et see hakkaks käima..nii et kui sul on ehk mõni tuttav, kes sealt tellib, siis saad paluda, et ta telliks mõnda asja sulle ka või siis saadaks sinu andmed, et sulle tuleks ka see kataloog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tere,olen paar aastat olnud tellija ja klient ja väga meeldib kuigi on kallis,aga vahest olen tllinud ja väga meeldivad need tooted.pole n.ö pettunud ega petta saanud.

      Delete
    2. Tore kuulda veel ühest positiivsest kogemusest :)

      Delete
  5. Ei telli küll väga sageli, aga olen alati väga rahule jäänud.

    ReplyDelete