Tuesday, November 6, 2012

Tooted: Minu igapäevane näohooldus

Kui ma olen siin juba mõningal määral teinud juttu igapäevase näohoolduse soovitustest, siis seekord räägin, mida ma ise praegu kasutan. Eriti suure rõõmuga räägin ma seetõttu, et olen väga rahul oma praeguste näohooldustoodetega.


Minu näohooldustoodete sekka kuuluvad siis pildil olevad tooted. Minu näonahk on pigem rasune ning üsna vastupidav. Sellest lähtuvalt olengi endale need tooted leidnud, küll JOIKi tooted jõudsid minuni juhuslikult ja samamoodi kasutan neid juhuslikult.

Igapäevane puhastus
SOTHYS kampriekstraktiga puhastuspiim - kuna mul on olnud juba enne SOTHYS'ega natuke kokkupuudet, olid mu ootused kõrged. Ja ma ei pidanud pettuma. Spetsiifiline kampriekstrakti lõhn meeldib mulle väga. Mugav pudelikene ja hea doseerimispump. Eemaldab mustuse ja meigi. Noh, ma kahtlustan, et veekindlat silmameiki ta nii hirmus hästi ära ei võtaks, aga mitteveekindlaga saab kenasti hakkama, mistõttu ma eraldi enam mingit muud silmameigieemaldajat ei kasuta (v.a vahepeal vahelduse mõttes see JOIKI oma). Ja mõnusa pehme tunde jätab. Tahaksin kangesti ka kasutada SOTHYSe sametist näovett, millega mul ka natuke kokkupuudet on ning mis tundus imeline, äärmiselt huvitava tekstuuriga. Kindlasti on aga see puhastuspiim üks minu lemmiktoodetest nüüdsest. PS! Selle puhastuspiimaga sain ostes kaasa ka 4 minitoodet - puhastuspiima normaalsele nahale, näovee normaalsele nahale, dušigeeli ja niisutava maski ning nende kõigiga võisin täiesti rahule jääda.

Oriflame Optimals matistav näovesi - samuti hea lõhnaga, värskendav näovesi. Ma ütleks küll, et võib täitsa rahule jääda ja oma hinnaklassi kohta väga hea. Teeb näo puhtaks ja värskeks. Ostaksin teinekordki.

Vahelduseks
Mõnikord kasutan ka  JOIKi õrna silmameigieemaldajat ja JOIKi roosivett, nendest saab lähemalt lugeda JOIKi postitusest. Arvatavasti edaspidi proovin roosivett veel näoveena kasutada, võib-olla ka teistelt tootemarkidelt. Kuid seda õli ise ei ostaks just seetõttu, mida kirjeldasin seal JOIKi postituses, aga see ei ole halb, vaid mulle lihtsalt ei meeldi õline tunne silmade läheduses.

Kasutan aeg-ajalt ka erihoolduse tooteid, aga nendel täna pikemalt ei peatu.

Nüüd aga kreemidest:
Rosee Ylang näokreem - selle firma avastasin juhuslikult. Tegemist on eesti tootjaga, mis lisab minu jaoks plusspunkte. Teiseks on tegemist täiesti naturaalse nahahooldusega, mis lisab veel plusspunkte. Avastasin firma juhuslikult, kirjutasin neile, et mida nad soovitaks minu nahatüübile ja nad vastasid väga kiiresti ja sõbralikult. Sai siis välja valitud nende soovituste põhjal endale öökreemiks Ylang näokreem, millel on peal küll kirjas päevakreem, aga tutvustuses öeldud, et võib kasutada ka öökreemina. Esiteks on doseerimispump jällegist ülihea - ei vii baktereid kreemi sisse ja hapnik ei pääse ligi. Ja see kreem meeldib mulle tõesti  ja sobibki just öökreemiks - ta on niisutav, ülihea lõhnaga ja teeb naha pehmeks. Ehk võtab imendumine nats rohkem aega kui mu päevakreemil, mistõttu arvan, et see sobibki pigem öökreemiks. Ma olen väga vaimustuses sellest tootest ning kindlasti kavatsen Rosee tooteid veel proovida. 

Yves Rocher Sebo Specific poore ahendav päevakreem - väga värske lõhnaga, peale kandes on hoopis teistmoodi tunne kui enamustel teistel kreemidel - kreem imendub kiiresti ja jääb värske ning kuiv tunne. Kerge tekstuuriga. Ma arvan, et kui seda päevakreemina kasutada, siis võiks kindlasti olemas olla ka niisutav öökreem. Kuivale või tundlikule nahale mina ei soovitaks, võib jääda kiskuvaks. Miinuseks tooksin selle, et ta on sellises ilma doseerimispumbata purgis, mis tagab bakterite kiirema leviku kreemi sisse.

Kokkuvõttes olen ma üliõnnelik, et on sattunud nii, et olen leidnud enda nahatüübile sobivad tooted (see on ülioluline!) ja lisaks on nad ka muidu nii mõnusad, et kohe tahad neid iga päev kasutada! Mu näonaha rasusus on samuti vähenenud, aga samas on nahk ka niisutatud ja pehme, et ei ole mingit kuiva või kiskuvat tunnet. Ma pean ütlema, et kui minna üle kvaliteetsemale näohooldusele, siis võib juhtuda see, et ei tahagi enam kohe üldse mitte odava peale tagasi tulla. Samas võib leida ka väga head, aga keskmise hinnaga - näiteks see Rosee nahahooldus tundub mulle just selline, kuna arvestades, mis erinevate õlide pagas (aprikoosiseemneõli, nisuiduõli jojobaõli jne) sinna minu kreemi on pandud, siis ma leian, et väga põnev on just nii osta, kuna sageli maksab väiksem pudelike ühte õli sama palju.

Niimoodi siis minu praeguse näohooldusega! Kindlasti on need tooted minu ühed lemmikud ning pöördun nende poole ka tagasi, kuid minu uudishimu soovib alati ka muid tooteid proovida, kuid ma usun, et tulevikus saate veel lugeda näiteks just selle Rosee toodetest (appi, teen hullu reklaami siin, aga olen ise lihtsalt väga vaimustunud) ja ehk hea õnne korral ka SOTHYSe toodetest. Yves Rocheri kreemid on minu kogemuse kohaselt (ja ka seda, mida tean teiste käest) head ja kvaliteetsed, selle firma põhiline hea toode, kuid neil võiks paremad pudelikesed olla. Oriflame'i puhul leian, et see on õnneasi, kas toode on hea, sest tõesti seal on häid tooteid, aga on ka neid, mis nagu on täiesti out - nt see silmageel, millest Oriflame'i toodete postituses rääkisin, seda ei hakanud isegi siia lisama, kuna kasutan seda vahepeal vaid selleks, et see kiiremini otsa saaks. 

Kui soovid rääkida enda näohooldustoodete kogemustest, lase aga käia - kommentaarium on avatud! ;)

2 comments:

  1. See on nii igav blogi. Äkki tahad veel toasussidest ja lõikelilledest ka rääkida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loomulikult ei ole see blogi mõeldud kõigile, vaid inimestele, keda huvitavad sarnased teemad, nagu mind. Sina arvatavasti sihtgruppi ei kuulu, seega saad vajutada X'le. Ja toasussid ja lõikelilled on ka mõne inimese jaoks huvitav teema, kindel see :)
      Aga kuna siin me hindame vaid konstruktiivset kriitikat, võid omalt poolt pakkuda teemasid, mis sulle huvi pakuvad - ehk saan midagi soovitada ;)

      Delete