Wednesday, November 9, 2011

TEST: juuksed viimase piirini, enne ja pärast!

Nii, otsustasin siis teha endaga sellise katse, et vaatan, kuidas tooted, mida hetkel kasutan, saavad hakkama sellega, kui mu juuksed on lükatud viimase piirini. See tähendab seda, et ma ei pesnud neid 4-5 päeva (täpselt ei mäleta enam :D) ja lisaks sellele, ei kamminud neid 2,5 päeva. Tundub päris õõvastav, mis?
Et ehmatus nii suur poleks, siis mainin, et muidu pesen juukseid umbes 2 korda nädalas  ja kammin ikka normaalsemalt ja siis nad nii hullud tavaliselt välja enne pesu ei näe. Igatahes, alustame siis protseduuri kirjeldamisega.

Kasutasin 4 toodet, millest kaks olid šampoonid, 1 palsam ja 1 juukseõli. Enne pesu juukseid ei kamminud ja nendest võis leida väiksema rusika suuruse pusa :D (üks ainuke pusa, mis tekib alati ühte ja samasse kohta, kui ma natuke pikemat aega ei kammi, sellepärast üritan juukseid üsna sageli kammida).

1. Pesin pead Schwarzkopf Silver Shampooga - hõbešampoon, mida kasutan umbes kord 2-3 pesu jooksul, et saada lahti kollakast toonist juustes. Sisaldab ka sulfaate, aga kuna ei pese nii sageli, siis vast ok.












2. TIGI Extreme Straight Shampoo (sirgendav, siluv, kuumakaitsega, UV-kaitsega, sulfaadivaba). Kuna mul on pikad juuksed, siis pesen vahel pead kaks korda, et ikka korralikult puhtaks saada. Tavaliselt pesengi selle šampooniga ja Schwarzkopfi šampoon on lisaks vahepeal.

3. TIGI Extreme Straight Conditioner - sama sarja palsam, mida hoidsin peas umbes 4 minutit. Juba loputamise ajal tundsin, et juuksed on palju siledamad.














4. Scwarzkopf Miracle Oil - kasutasin seda pärast pesu, kui juuksed veel niisked on. Ei pea välja pesema. Seda soovitas mulle juuksur, kuna mul on pikad juuksed ja sellega saab ka otsi kauem tervena hoida ning see niisutab juukseid hästi. Ei kulu palju. Sellest on tugevam variant ka, mis on mõeldud ravimiseks päris katkistele juustele, kuid minule soovitati kergemat, normaalsetele juustele.













Ja  nüüd....mis juhtus...enne ja pärast! Kahjuks pildi kvaliteet pole kõige parem, kuna pildid said tehtud õhtusel ajal lambivalgustusega, aga aru saab ikka. Ise arvan, et tooted said oma ülesandega päris hästi hakkama! :)

Värvierinevus on tingitud sellest, etükspilt sai tehtud ühel pool tuba ja teine teisel koos välguga. Tegelikult pole nii kollaka tooniga, eriti pärast pesu.


 Pildid siis erinevates ajaetappidest - selline laine on siis juustes loomulikult sees.

9 comments:

  1. pärast pesu ja enne pilditegemist ikka kammisid neid ju sirgemaks?
    kahtlane veidi, et pärast pesu nende toodetega jääbki nii laitmatult kammitud tulemus ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, seda muidugi, et kuivatamisel kammisin, ma kammingi juuksed nii-öelda kuivaks, kui nad natuke ise juba kuivanud on ja siis veits õrnalt teen rätikuga ja siis kammin või kammin ja föönitan. Muidu, ilma mingi kuivatuseta ei jõuaks seda ära oodata, millal nad kuivaks saaks ja arvan, et enamus inimesi kammib juukseid pärast pesu, kas siis kuivana või märjana. :)

      Delete
  2. Päris asjalik päevik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tänan väga. Kui teil on mingisuguseid ideid või soove, mille kohta sooviksite veel lugeda, võite alati teada anda, võtan kindlasti arvesse ;)

      Delete
  3. su juuksed on isegi olles 5 päeva pesemata väga ilusad! Mõnusalt veidi lokkis ja sasised...

    ReplyDelete
  4. nii kaunid juuksed ikka.. ära parem minu silma alla nendega satu:D

    ReplyDelete
  5. Tänan väga komplimentide eest, need annavad palju innustust ja teevad tuju heaks! :)

    ReplyDelete