Sunday, September 30, 2012

Negatiivsed kogemused toodetega

Seekord otsustasin rääkida sellistest toodetest, milles mina isiklikult pettunud olen. Muidugi võib see olla ainult minu viga, et mulle need ei sobi, aga samas aitab see ehk ka teil otsustamisel mõnele asjale tähelepanu pöörata teinekord. 

Crystal Stick 

Ilma alumiiniumkloriidita kristallsoolade deodorant, mis lubas kaitsta higistamise ja halva lõhna eest ning üldse olla igati loodusli, tore ja hea. Kasutamiseks pidi niisutama enne seda kristallsoola osa. Tulemus: ma ei tundnud mitte midagi, polnud sellist tunnet, et üldse midagi kasutanud oleks. Siiski eelistanud natuke tavalisemaid variante, mis ehk on keemilisemad, aga samas ka tõhusamad. Nüüd jäigi seisma lihtsalt, kuna pole mõtet kasutada midagi, mis ei muuda mitte midagi. 



Sirgendav juuksehari
Tegemist siis harjaga, mis on mõeldud spetsiaalselt juuste sirgendamiseks. Siinkohal pean ütlema, et jah, sirgendav toime oli tal küll mõningal määral - kui fööniga juukseid kuivatades ka seda harja kasutada. Kuid mulle tundus, et see rikub juukseid ja teeb struktuuri kuidagi "karvaseks". Ühesõnaga minule tundus, et ei mõjunud juustele hästi. Tavaline mummuline lai hari on minu jaoks siiski parim valik.



Näopuhastusvahend Neutrogena, õlivaba

Kui seda kasutasin, ei saanud ma üldse aru, et kui palju seda näkku panema peaks. Värsket tunnet samuti näole ei tekkinud ning minu rasuse naha jaoks jäi nõrgaks. Siiski - ära sai see kasutades kehal - õlgadel, kaelal ja rinnaesisel duši all käies.Siiski sai see edukalt ära kasutatud dušigeelina - nii isegi täitsa meeldis.
Oriflame Kajal Eye Liner

Toode, mis minule ei sobinud. Alguses oli tore ja hea ja ka suitsusilma oli ok teha, kuid siis kulus nüriks, lisaks läks veel katki kah ja sinna ta jäigi. Nüüdsest hoidun sedalaadi laineritest-silmapliiatsitest.

2 comments:

  1. See viimane on tõesti imelik asi... Kas lõpus nühitakse seda kõigepealt pintslisse ja siis laugudele? See läheb ju ülinüriks, kui kasutada.

    Üks mu üliroheline sõber kasutab soodat deodorandi asemel - puuderdab peale hommikupesu ja enne väljaminekut soodaga kaenlaaluseid. :) väidab, et töötavat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii nagu mina aru olen saanud, siis käib see siiski otse pulgalt laugudele, aga jah, nüriks läks tõesti. Vb noaga saaks kuidagi lõigata tervemaks, aga ma ei kujuta ette.
      Soodat? Seda kuulen küll esimest korda :O

      Delete