Saturday, September 8, 2012

Toodete ülevaated: Oriflame

Kui ma olen juba rääkinud oma kogemustest Yves Rocher'ga, siis seekord teen seda oma kogemuste näidetel Oriflame'st
Tegemist on Rootsi päritolu firmaga, mis ei kasuta ka loomkatseid. Paljude jaoks umbusaldust tekitavaks nüansiks võib olla nende toodete üsna odav hind (kas odav saab üldse hea olla?), mis on suuresti tingitud sellest, et transpordi- ja ladustamiskulud on viidud miinimumini. 

Kui Yves Rocheri puhul tuleb kataloog sulle koju ja tellimislehe, faksi või telefoni teel tellid ise oma asjad, siis Oriflame's pead olema tellimiseks konsultant (mis tagab ka teatavaid privileege, näiteks odavamad hinnad) või tellima läbi konsultandi. 

Minu arvates on tegemist firmaga, mille kvaliteet on keskmine - ma võrdleks sellise poekvaliteediga neid tooteid. On mõned tooted, mis mulle meeldivad rohkem ja mõned, mis vähem. Sellest järgnevalt juttu teengi. 

Oriflame Beauty Lash Booster
Arvatavasti Oriflame'i üks tuntumaid tooteid. Tegemist siis ripsmete hooldusvahendiga, mille kohta otseselt pole öeldud, et see nüüd ripsmed enneolematu kiirusega kasvama paneks, küll aga sisaldab biotiini, mis peaks kasvule kaasa aitama (eriti kui on selle vitamiini puudus). Mina leian, et on üsna hea toode - kas või juba enne ripsmetušši peale kandmist saab sellega ripsmed ilusti eraldada ja on näha, et see jätab peale kihi, mis toob välja ripsmete pikkuse. Mul olid selle kasutamise alguses ühed ripsmekarvad kuidagi väga lühikesed (mingid karvavahetusperiood vist ja uued ripsmed hakkasid kasvama) ja siis on küll päris normaalse kiirusega kasvanud. Vahel tõmban ka pärast kulmupliiatsiga värvimist kulmud üle, et need korralikumalt püsiks, aga ei tea, kas see on hea mõte, kuna ei viitsi neid kulme väga kitkuda, mida justkui viimasel ajal pean sagedamini tegema. Seega selle tootega on kogemus positiivne, kuigi ega mingit imet ei tasu loota.

Pure Nature orgaanilise teepuu ja rosmariiniga puhastav ja toniseeriv geel

Teepuu - ja rosmariini õli
Kahetoimeline peitepulk
Teepuuõliga tooted on ühed mu lemmikud, eriti meeldib see puhastusgeel ja ka teistele perest on see meeldinud. Asi, mida ostaks uuesti. Kellele teepuuõli spetsiifiline lõhn ei meeldi, see muidugi peaks nendest toodetest hoiduma. Teepuu- ja rosmariiniõli on hea kanda punnidele või punetavatele kohtadele, aitab päris hästi minu arvates. Teepuuõli on ju teadagi põletikuvastase toimega ja rosmariin toniseeriva ning ainevahetust soosiva toimega). Peitepulk on omamoodi huvitav kooslus, et enne kanda teepuu-roheline osa ja siis peitepulga-nahatooni osa. See aga jääb ilusti siis, kui tegemist on pigem punetava kohaga, mitte päris suurte punnide või kestendava nahaga. Hea kasutada meigipõhja alla.


Beauty Kajal Eye Liner
Beauty Kajal Eye Liner



Toode, milles ma suuresti pettusin, oli Beauty Kajal Eye Liner. Alguses oli muidugi kõik tore ja hea, aga ots kulus kiiresti ära ning siis läks veel lihtsalt pooleks kah, kuigi ma eriti seda küll ei väntsutanud. Kindlasti saab seda otsa kuidagi lõigata ka, et oleks teravam uuesti, aga mina ei viitsi ja jään ikka traditsiooniliste silmapliiatsite juurde. Muidu selle plussiks oli see, et suitsusilma andis jällegi suht hästi teha, aga uuesti ei ostaks ikkagi ja nüüd hoidun üldse selle kujuga toodetest. 

 
Rahustav-toitev-niisutav silmakreem
Selle silmageeliga ei jäänud alguses miskit muljet, noh kasutasin ja kasutasin, mõtlesin et ehk ei peagi mingit tunnet olema, kuna olen silmakreemikasutajana alles algaja. Siis aga kasutasin ajutiselt juhuse tahtel ühte Yves Rocheri silmaümbruskreemi ja nägin, et mu tumedad silmaalused tõmbusid täiega tagasi, nahk tundus säravam ja värskem ning sain aru, et see Oriflame'i toode ei ole mulle ja seda just tänu võrdlusele.
Swedish Spa kehakoorija

Swedish Spa kehakoorija - päriselt nägi siis selline välja


See toode seevastu meeldib mulle väga! Esiteks on lõhn imehea, teiseks teeb naha mõnusaks siledaks ja pehmeks ning peale kandes on samuti selline pehme, aga samas tunda, et kooriv. Sellised pehmed koorivad osakesed on ning mulle tundub, et väga edukalt võivad seda kasutada ka tundlikuma nahaga inimesed. Ainsaks miinuseks on see, et saab kiiresti otsa, kuna tahaks üsna sageli kasutada seda, kuna see nii mõnna :D

Need on siis minu kogemused Oriflame toodetega. Olen kasutanud ka teisi Oriflame tooteid, kuid need on olnud sellised täiesti normaalsed, mis täidavad oma ülesande korralikult ära. Kiidaks ehk veel Nature Secretsi koorivat dušigeeli vaarika ja piparmündiga, mis on samuti imehea lõhnaga ja mõnusate koorivate graanulitega. Teised tooted on pigem sellised, et kasutadeks okeid, aga samas tahaks midagi muud ka proovida - nii head ei ole, nagu siin need mõned mainitud tooted, mida tahaks uuesti ja uuesti kasutada ja samas mingeid suuremaid pettumusi ka rohkem nagu pole.

Rääkige ka teie oma kogemustest selle kosmeetikafirmaga, olgu need negatiivsed või positiivsed! ;)























2 comments:

  1. Mind huvitab, et mis Yves Rocheri silmaümbruskreemi kasutasid/tad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegemist oli Yves Rocheri Inositol Vegetal sarjast pärit siluva silmakreemiga. Kuna paraku Eestil kodulehte YR'l ei ole, siis annan lingid soome ja USA (et inglise keeles saaks tutvustust lugeda) lehtedele, et milline see välja näeb. Kuid kuna see on üle 25 aastastele, siis ma seda enam ei kasuta, rohkem nagu proovimise mõttes ema oma katsetasin:

      http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/ensimmaiset-rypyt/tasoittava-silmanymparysvoide/?cmSrc=Category

      http://www.yvesrocherusa.com/control/skin-care/over-25-years-old/line-smoothing-eye-cream/?cmSrc=Search

      Ja kui ma siin neid ülevaateid otsisin, tuli siin ka päris palju positiivset, iseasi kas need tõesti päriskasutajad on, aga kun ma saan nõustuda nendega, siis võib täitsa ka olla: http://reviews.yvesrocher.ca/6287-en_ca/30800/reviews.htm

      Delete