Sunday, February 27, 2011

Tooted: ripsmed pikemaks

Üks riitsinusõli
variantidest
  •  Riitsinuseõli - seda saab osta apteegist/suurematest kaubanduskeskustest ning see maksab alla 5 euro. Üldiselt on see väikeses pudelikesed ning kõige lihtsam on seda peale kanda näiteks mõne vana ripsmetuši harjaga (mis on eelnevalt korralikult puhtaks pestud). Veendu, et kaetud saavad nii ripsmed (lopsakus) kui ka ripsmepiir (kasvu kiirenemine). Riitsinuseõli kohta loe lisa siit. Nii palju kui olen kuulnud vastukaja ja tagasisidet selle kohta, siis on üsna palju neid, kes ütlevad, et ripsmed muutuvad lopsakamaks ja paljud ka, et pikemaks. Igatahes mõju tasuks endal järgi proovida. Buduaari foorumi otsingust võib leida mitmeid teemasid selle kohta, tasub järgi tsekata.
  • Yxes ripsmeseerum . Peaks olema saadaval hästivarustatud ilusalongides, ning Tallinna/Tartu kaubamaja kosmeetikaosakonnas, I.L.U poodides ja Stockmannis. Peaks mõjuma 2-4 kuu jooksul ning maksab u 50 eurot, lähemat infot eelpool antud kodulehelt. Rohkem arvamusi siit ja siit. Tundub, et need kes kasutanud on, on enamuselt rahule jäänud. Tegemist on Eestimaise tootega ning Eesti Päevalehe artiklist võib selle kohta pikemalt lugeda.
  • Maxeylash ripsmeseerum - mõneti sarnane Yxesile, kuid tundub natule allergeenilisem, kuna hoiatatakse, et üle ühe korra ei tohi päevas kasutada ning kui punetus või ärritus tekib, siis kasutada üle ühe päeva. Maksab 69 eurot. Kahjuks eriti arvamusi ei leidnud, küll ühe, et mõjus positiivselt, aga pealekandmisel tekkis tulitav tunne, mis hiljem möödus. Natuke veider on kodulehel(pealehel all) ka see, et seda toodet ei saa tellida Saksamaale, Prantsusmaale, USA'sse ja veel mõndadesse riikidesse,  mis minus äratab natuke kahtlust? Mis ained seal siis sees on, et neid nii mitmes suures riigis kasutada ei või.
  • Talika ripsmeseerum - lubatakse 36% pikemaid, 50% tumedamaid ja 50% rohkem kaardus ripsmeid. Maksab 35 euri. Sellel tootel on väga vastakaid kogemusi, millest saab lugeda siit ja siit.  





Need on ehk tuntumad ripsmeseerumid, küll aga mitte ainukesed ning soovitaksin lugeda ka Oriflame ripsmete hooldusvahendi, Pupualash seerumiL'Oreali Paris Renewal Lash seerumi kohta. Lisaks aitab ripsmeid hästi hooldada see, kui valid hästisobiva ripsmetušši. Eelista kvaliteetsemaid ning võib jälgida ka seda, et osad ripsmetuššid sisaldavad ka vitamiine, mustikaekstrakti, kaera (need looduslikud, nt see) ja muid huvitavaid komponente, mis võivad ripsmetele head olla.

NIPP: vaata hoolikalt, kas su ripsmed on pigem lühikesed või pigem hõredamad. Kui sul on tegelikult tihedad ripsmed, vali vaid pikendav ripsmetušš, et vältida ripsmete tükkiminekut ja hõredate puhul jällegi volüümiandvaid ripsmetušše. Samuti, ole ripsmete vastu õrn ja tee vahel ripsmetuššivaba päevi ning eemalda ripsmetušš õrnalt (kergem eemaldada ja silmasõbralikum on siinkohal mitteveekindel ripsmetušš)

Isiklikult tundub, et odavamate seast tasuks kindlasti proovida riitsinusõli ning Oriflame'i hooldavat ripsmetušši, eriti kui ripsmed konkreetselt häiritud pole(nt kunstripsmetest) ja kui on tõesti mingid suuremad probleemid või väga lühikesed/hõredad ripsmed, alles siis käia see suurem summa välja.

Kui Sinul on mõne ripsmeid hooldava või kasvu kiirendava tootega kogemusi, anna teada kommentaaridesse!


3 comments:

  1. Riitsinuseõli olen proovinud ja toimis :)Mul juba looduslikult tumedad ja pikad ripsmed, aga hooldada tasub alati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ka minu sõbranna on riitsinuseõli kohta positiivseid sõnu öelnud, eriti kui järjepidavalt kasutada. Ka ise alustasin kasutamist ning ripsmed nägid lopsakamad välja. Paraku ei jätkunud toona järjepidevust, võib-olla võtan selle teekonna veel ette. :)

      Delete
  2. riitsinusõli "efekt" seisneb vast ikkagi selles, et ta jätab ripsmetele õlikihi ja siis tundub, et ripsmed on pikemad ja tihedamad.

    ReplyDelete